Darbo


Welcom op mijn site.


Ik zal mij even voorstellen:


Mijn naam is Daniel (eerste letter DARBO)  en ben 50 jaar.

Ik ben altijd al een motorfan geweest, van jongs af aan.

In de loop der jaren heb ik diverse motoren gehad zoals de Honda CB550F2, Suzuki GT750, Maico 500 (crossmotor), Honda Goldwing GL1000K2, Honda Goldwing GL1200LTD, GL1800, enz.

Doordat ik met mijn werk geen producten maak, heb ik toch de behoefte om dingen te maken, een logische keus is dan mijn hobby ervoor te gebruiken: MOTOREN.

Ik had er vaak moeite mee als ik beschadigde motoren zag, hierdoor kreeg ik de behoefte om ze weer opgenapt en al op de weg te krijgen.

Voor mezelf was ik al langer bezig, de beide Goldwings heb ik met schade gekocht.En ik rij nu op een GL1800 uit 2005 (30th Anniversary edition).


Ik beleef nu veel plezier aan het opknappen van motoren.


Hoe ga ik te werk:

Ik zoek een motor met lichte schade (glij/val schade)

Repareer de motor met orginele, nieuwe of gebruikte onderdelen die ik met behulp van internet overal weg haal.

Als ik de nieuwe/vervangende onderdelen gemonteerd heb, controleer ik de motor of hij aan mijn eisen voldoet .

Dit houdt in dat alles goed werkt, dat hij veilig is en dat hij er goed uit ziet. Hij moet dus zo zijn, zodat ik er zelf ook op zou rijden.

Ik probeer altijd de kosten zoveel mogelijk te beperken en de motoren tegen een redelijk prijs te kunnen aanbieden, zodat de koper goede waarde voor zijn geld krijgt.

Dit houdt voor mij in dat ik soms iets wat verdien en soms er wat op toe moet leggen, het belangrijkste voor mij is dat ik een goede motor aflever. Een hobby mag wat kosten, daarvoor is het een hobby.

Ik hoop dat U zo wat meer duidelijkheid heeft over mijn motivatie.